Thursday, November 30, 2006

Bretanya i Cornualles

Tristán e Iseo (pàgina 138). Sembla que ja hem trobat la resposta: Artús és rei de Bretanya, i el rei Marc és rei de Cornualles. Pel que sé, Cornualles és dins de Bretanya. M'he mirat el mapa que hi ha al llibre, i no en trec l'aigua clara. Situen el Mont Saint Michael dins de Cornualles, i això no és pas veritat.

5 comments:

Anonymous said...

No em preguntis per què, però jo sempre m'havia imaginat el castell de Cornualles al mont Saint Michael. Però jo a vegades tinc massa imaginació...

Anonymous said...

Bé, el que vull dir és que no sé si és on ha de ser, però que per la descripció que en fa, quan descriu el castell de Cornualles, jo sempre m'he imaginat que estava a Saint Michael. Almenys en els llibres que he llegit, és clar. Però també en fa temps, d'això.

Clara said...

Pel que jo sé, el Mont Saint Michael és a la Petita Bretanya, i Cornualles és a la Gran Bretanya. I Artur viu a la Gran Bretanya. Ara, interrogants també en tinc.

Anonymous said...

hola,

potser en aquesta pagina en treieu l'entrellat, sobre els 2 monts, el mont saint michel a la costa francesa i el st michael's mount a la costa anglesa

http://www.sacredsites.com/europe/england/stmichaels_mount.html

Clara said...

Ostres, moltes gràcies!