Tuesday, January 23, 2007

Complexe


Ahir, en un bloc amic, llegia a algú que també va deixar El amor en los tiempos del cólera. Bé, jo el vaig deixar, concretament em vaig quedar en el tros del sabó, que em va semblar una de les bestieses més increïbles que hagués llegit mai. Per no parlar del lloro. El cas es que jo sempre he estat molt acomplexada per haver deixat aquest llibre, primer perquè m'agrada acabar els llibres, i segon perquè aquest llibre en concret agrada mooolt a tothom i apareix citat a tot arreu com un gran clàssic (?) A més, a mi Cien años de soledad em va fer vibrar, o sigui que no és que estigui en contra de l'autor ni res. Però vaig deixar aquest llibre. Vosaltres creieu que aniré a l'infern?

4 comments:

Anonymous said...

Lectora, si has d'anar a l'infern per aquest "pecat" no has de partir (o sí), perquè les de Llegeixes o què?! et prepararem una festassa amb homenatge inclòs de tots els llibres que s'han quedat pel camí!

Ens llegim, som sempre...

SU, meitat de Llegeixes, o què?

Clara said...

Ens veiem a l'infern doncs...

Anonymous said...

Clara, no crec que vagis al infern per això, potser per alguna altra coseta si... A mi el llibre em va agradar molt, sobre tot la imatge del final que sempre recordo i que en molts moments de la vida si pogués la faria realitat... “navegant amb el Dorado sense fi”
;)

Clara said...

Ostres Jaka, per què he d'anar a l'infern? Ara em fas patir! :)
Moltes gràcies pel teu comentari!